Verlamde man kan weer bewegen dankzij muziek van René le Blanc!

René le Blanc, de Nederlandse zanger, verovert momenteel de harten van het Duitse publiek met zijn muziek, waardoor zijn aanwezigheid in Nederland schaars is. Zelf beschouwt hij zijn succes in Duitsland als ‘heel lekker’, een prestatie die hem alleen maar gegund kan worden.

Onlangs liet René le Blanc weer van zich horen, ditmaal in een interview met weekblad Weekend, waarin hij zich richtte tot zijn critici. Hij stelde duidelijk: “Je vindt mij leuk of niet.” Voor degenen die zich online negatief uitlaten over zijn muziek, reserveert hij een krachtige boodschap: “Dat zijn allemaal grote losers. Dikke vinger voor jullie.” René verlangt simpelweg erkenning voor zijn artistieke bijdragen.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair