Gezocht! DIERENBEUL

Schokkende beelden van een man die kat ‘Miesje’ doodslaat in de Tweede Jan van der Heijdenstraat/Hemonystraat. De politie is op zoek naar de man in de video. Herken jij hem op de beelden of heb je meer informatie? Help de politie dan door uw informatie te delen.

Hoewel de eigenaar eerst nog denkt dat Miesje een natuurlijke dood is gestorven, wordt niet veel later op beelden uit de omgeving duidelijk dat de kat met bruut geweld is gedood. Een man pakt de kat die bewuste avond bij haar achterpoten, terwijl ze op haar vertrouwde plekje op de elektriciteitskast zit. Hij slaat de kat vervolgens met veel kracht tegen de grond. De kat ligt spartelend op haar rug en wordt vervolgens ook nog hard geschopt. Uiteindelijk landt Miesje hard tegen een plantenbak.

De politie is direct een onderzoek gestart. We zijn op zoek naar de man op de beelden. De politie vermoedt dat er mogelijk een getuige is die de man op de beelden tijdens de mishandeling heeft (aan)gesproken. Kunt u zich nog iets herinneren van die avond of heeft u andere informatie? Laat dit dan weten door te bellen met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Zaaksnummer: 2024037747

Latest Posts

POpulair