Bange Corry Konings (72): ‘Het gaat niet goed met mij’

Het gaat niet goed met Corry Conings (72). De zangeres leeft voortdurend met de angst dat haar leven binnenkort ten einde zou kunnen komen. In een uitgebreid interview met Story deelt Corry openhartig haar doodsangsten en zorgen. “Het is wel de realiteit,” zegt ze.

“Heel bang”
Corry’s moeder is slechts 73 jaar geworden, een leeftijd die de zangeres zelf later dit jaar hoopt te bereiken. Deze naderende verjaardag bezorgt haar echter veel kopzorgen. “Dat zit wel in mijn hoofd,” vertelt ze tegen Story. “Ik weet dat ik er niet mee bezig moet zijn, want je moet jezelf niet gek maken. Je kan er stress door krijgen.” Ondanks haar pogingen om deze gedachten los te laten, lukt dat niet altijd. “Aan de andere kant is het ook de realiteit. Ik word 73.”

Vrees voor ziekte
Corry heeft ook angst om binnenkort ernstig ziek te worden. “Het is toch een angst die je hebt dat de dingen die je nu zo graag doet, dan niet meer gaan.” Ze wil nog veel ondernemen met haar kinderen en kleinkinderen en probeert daarom zo veel mogelijk in het nu te leven.

Eén van Corry’s grootste hits: ‘Mooi was die tijd’:

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair