Vrouw van 60 gekroont tot Miss Universe. Bekijk de beelden

Alejandra Rodríguez, Een 60-jarige Argentijnse vrouw, won deze week de Miss Universe Buenos Aires-verkiezing en werd daarmee de eerste 60-jarige deelneemster die de titel won. Hiermee versloeg ze 34 anderen, variërend in leeftijd van 18 tot 73.

Nu zal ze strijden voor de Miss Universe-titel van het land op 25 mei en zou ze kunnen doorgaan naar de wereldwijde titelstrijd in september, meldde Hola! en de Buenos Aires Times.

“Ik ben opgetogen om dit nieuwe paradigma in schoonheidswedstrijden te vertegenwoordigen omdat we een nieuwe fase ingaan waarin vrouwen niet alleen fysieke schoonheid zijn maar een ander scala aan waarden,” vertelde Rodríguez aan de media na haar overwinning, volgens de bronnen. “Ik ben de eerste van deze generatie die hiermee begint.”

De Miss Universe-organisatie kondigde in september 2023 aan dat het geen leeftijdslimieten meer zou hebben voor deelnemers aan de wedstrijd. Vanaf dit jaar kan elke vrouw boven de 18 jaar deelnemen. Voorheen konden alleen vrouwen van 18–28 jaar meedoen aan de wedstrijd.

Latest Posts

POpulair