Famke Louise pislink op mensen die over zoontje zeggen ‘leuke dochter heb je’

Famke Louise, nieuwe muziek maakt ze niet echt meer, maar ze zit dus wel weer in een nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle. Niet dat dat nou vlekkeloos verloopt, want in het team waarin ze zit wordt ze voor schijnheilig uitgemaakt. Maar dat is niet Famkes enige probleem.

Zo is er van de week een video gedeeld op het Tik Tok account van de podcast die Famke samen maakt met Vonneke Bonneke. In deze video is ook het zoontje te zien van Famke en daar krijgt ze nogal wat haatcomments over. Zo vinden veel mensen dat ze haar zoontje kleedt als een meisje en dat moet de influencer natuurlijk helemaal zelf weten. Ze heeft natuurlijk al een keer aangekondigd dat ze een genderneutrale gender reveal party ging houden en misschien hebben ze dat overal in doorgevoerd.

Maar dat schijnt ook weer niet zo te zijn, want Famke trekt de kritiek op de kleding van haar zoontje heel slecht en laat in een video weten dat het haar eigenlijk niets kan schelen wat andere mensen vinden wat voor kleding zij bij haar kind aantrekt. Maar het lijkt haar in de video wel degelijk te boeien, want ze is piswoest. BEKIJK DE VIDEO OP DE VOLGENDE PAGINA

Latest Posts

POpulair