DIT IS DE VRIENDIN VAN MARCO BORSATO!

Na een lange periode van afwezigheid vanwege beschuldigingen aan zijn adres, lijkt Marco Borsato langzaam maar zeker weer op te duiken in de schijnwerpers. Ooit een prominent figuur in de Nederlandse muziekscene, verdween hij van het toneel toen radiostations zijn muziek staakten en hij nergens meer welkom leek. Echter, recentelijk zijn er tekenen dat hij een comeback overweegt. Sommige radiostations durven zijn muziek weer te draaien, en hij heeft zelfs een limoncello-merk genaamd Borsacello gelanceerd.

Maar terwijl hij zich probeert te hervinden in de publieke opinie, hangt de schaduw van lopende onderzoeken nog altijd over hem. Zijn schuld of onschuld is nog niet vastgesteld, en er zijn zelfs twijfels gerezen over de authenticiteit van het dagboek waarin hij negatief wordt afgeschilderd door een meisje.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair