DEZE nieuwe oplichtingstruc gaat momenteel rond op WhatsApp: LET OP!

Internetoplichters zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om argeloze slachtoffers te misleiden, en een recente oplichtingspraktijk heeft zijn weg gevonden naar platforms zoals Facebook en WhatsApp-groepen. Deze vorm van fraude draait om een eenvoudige maar misleidende truc waarbij oplichters mensen verleiden met beloftes van grote winsten.

De oplichters nodigen potentiële slachtoffers uit om deel te nemen aan een ‘kring’ waarin ze een klein bedrag moeten inleggen. In ruil daarvoor wordt hun verteld dat ze aanzienlijk meer zullen ontvangen van andere deelnemers binnen de kring. Sommige beloften gaan zelfs over winsten van tienduizenden euro’s. Het tragische gevolg is dat veel slachtoffers te laat beseffen dat dit systeem onhoudbaar is. Eenmaal ingelijfd in de truc, is het moeilijk om eruit te stappen, omdat velen blijven hopen op de beloofde grote winst. De enigen die werkelijk profiteren, zijn natuurlijk de oplichters zelf.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair