Wielrenster Puck Moonen op OnlyFans?

Puck Moonen was wielrenster bij de Belgische wielerploeg Chevalmeire, maar wel een die de laatste jaren in de meetse koersen niet eens de finish wist te halen. Daarom wordt ze door veel mensen eerder gezien als eeninfluencer die zo n u en dan op de fiets zit. En laten we eerlijk zijn: Puck heeft haar 800.000 volgers in elk geval niet alleen aan haar prestaties te danken.

Vandaag heeft Puck een video geplaatst waar ze aan het omkleden is om op de fiets te gaan zitten. Of ze straks ook echt op de fiets gaat zitten of dat het alleen voor de video is weten we niet. Volgers zijn er een beetje klaar mee: “Bijna alle content hier is dat je kleren aan doet of loopt te hijgen op een hometrainer…” Een andere volger benoemd dat Puck wellicht richt op een OnlyFans-carrière: “I think she is aiming for an Only fans account, keep the spirit up.”

Bekijk de video op de volgende pagina:

Latest Posts

POpulair