‘Ik heb een goede vriend 1000 euro geleend, maar nu negeert hij mij’

‘Confessions’ biedt een wekelijkse ruimte voor verhalen die vaak diep verborgen blijven, zelfs voor onze naasten. Het is een plek waar gedeelde ervaringen soms herkenbaar zijn en soms juist niet. Wat we allemaal delen, is dat we allemaal wel eens iets hebben meegemaakt of gedacht wat liever niet openbaar wordt gemaakt. Je bent niet alleen; je bent zeker niet de enige.

Wies, een jonge vrouw, blikt terug op een moment twee jaar geleden dat haar leven veranderde. Een goede vriend benaderde haar met het verzoek om te praten, zijn hart uit te storten. Ze stemde in, ontmoetten elkaar in een rustig koffietentje en het gesprek nam al snel een serieuze wending. De ware aard van zijn probleem kwam aan het licht: financiële chaos door onverantwoord uitgavenpatroon, resulterend in een schuld van 3000 euro.

Lees verder op de volgende pagina

Latest Posts

POpulair