‘Married at First Sight’ gaat weer van start: Welke stellen uit vorige seizoenen zijn nog samen?

Al voor de negende keer wagen deelnemers zich aan het avontuur van Married At First Sight, waarbij ze elkaar onbekend het jawoord geven. De uitkomst van deze gedurfde eerste dates is vaker teleurstellend dan succesvol. Desondanks hebben enkele koppels de tand des tijds doorstaan en zijn nog altijd samen.

Laura en Cathalijne
In het achtste seizoen vonden Laura en Cathalijne elkaar, zij het niet direct met vonken. Ondanks de fysieke afstand – Laura in Tilburg en Cathalijne in Rheezerveen – besloten ze getrouwd te blijven. Hoewel geruchten over hun breuk circuleren, blijft de huidige status onbevestigd. Het paar ziet elkaar in elk geval niet zo vaak als andere MAFS-stellen.

Kijk op pagina twee voor het volgende koppel!

Latest Posts

POpulair