Schatje van Max: Kelly laat Insta ontploffen in véél te nauw outfitje.

De prachtige Kelly Piquet deelt haar beste date-outfits met de wereld. Het is moeilijk om niet vrolijk te worden van haar stijlvolle keuzes. Als model weet ze volgens haar fans altijd de juiste snaar te raken. Door haar mooie outfits.

De positieve reacties van haar volgers getuigen van de waardering voor haar kledingstijl. Op de sociale media van Kelly Piquet is dat duidelijk te zien.  Haar volgers genieten van de foto’s die ze deelt. Kelly neemt haar volgers graag mee in haar leven.  Bij speciale gelegenheden, zoals haar datenight met Max Verstappen, deelt ze direct haar beste outfit. De panterprint die ze droeg tijdens deze gelegenheid zal zeker blijven hangen bij haar fans.

Kelly Piquet werd geboren in de Duitse stad Homburg. Ze is de dochter van de Braziliaan Nelson Piquetdrievoudig wereldkampioen Formule 1, en Sylvia Tamsma, een Nederlands internationaal model.[2]

Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Zuid-Frankrijk. Op twaalfjarige leeftijd verhuisde Piquet naar Brazilië waar ze woonde tot ze vijftien jaar oud was. Daarna keerde Piquet terug naar Frankrijk en woonde er nog een jaar voordat ze naar Engeland verhuisde om op een kostschool te studeren. Op zeventienjarige leeftijd keerde ze terug naar Brazilië om haar laatste jaar van de middelbare school af te maken.[3]

Piquet studeerde aan het Marymount Manhattan College in New York, met als hoofdvak internationale betrekkingen met de nadruk op politieke wetenschappen en economie. Tijdens haar studie liep ze een stage in de mode en besloot ze in dat vakgebied te blijven werken. Zo werkte ze onder andere bij Vogue Latinoamerica en Bergdorf Goodman en was ze columnist voor het tijdschrift Marie Claire.[4]

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kijk op de tweede pagina voor nog een foto!

Latest Posts

POpulair