Man doet tweede aangifte tegen Maxime Meiland

De man die in december al aangifte deed tegen realityster Maxime Meiland, omdat Meiland hem ten onrechte zou beschuldigen van verkrachting in haar biografie, doet nu nog een aangifte. Meiland liet vrijdag weten aangifte van verkrachting te doen tegen de man die haar eerder beschuldigde van smaad en laster. De man doet daarom een tweede aangifte tegen de realityster, dit keer vanwege „valse aangifte”.
Zijn advocaat Peter Schouten meldt:
„Met deze aangifte heeft Maxime Meiland nu een officiële stap gezet naar het strafrechtDe reactie van cliënt daarop is dat hij nu een tweede aangifte tegen haar gaat doen wegens het doen van een valse aangifte. Dat is een ernstig misdrijf.”

Gisteren werd de rechtszaak tussen Maxime Meiland en haar vermeende verkrachter is opeens uitgesteld

Latest Posts

POpulair