Vriendin Gimenez loopt helemaal leeg tijdens première docu over Gimenez.

Woensdag ging de documentaire over Feyenoord-voetballer Santiago Gimenez in première.

Giménez kondigde op 27 juli 2022 bij ESPN Mexico aan een transfer te maken naar Feyenoord.[2] De Rotterdammers maakten twee dagen later zijn komst officieel bekend.[3] Hij tekende een vierjarig contract.[4] Giménez maakte op 13 augustus 2022 zijn officiële debuut voor Feyenoord, toen hij in een wedstrijd thuis tegen sc Heerenveen inviel voor Danilo (0-0). Hij maakte op 27 augustus 2022 zijn eerste doelpunt voor Feyenoord, tegen FC Emmen. Die wedstrijd eindigde in een 4–0 overwinning. Giménez was in de eerste seizoenshelft van 2022/23 vooral invaller. Coach Arne Slot gaf doorgaans de voorkeur aan Danilo als eerste spits. Na de jaarwisseling werd Giménez een onomstreden basisspeler. Hij maakte dat jaar vijftien doelpunten in de Eredivisie, waarvan dertien in de tweede seizoenshelft. Hiermee werd hij clubtopscorer en had hij een aanzienlijk aandeel in het winnen van het landskampioenschap dat seizoen.[5]

In het begin van seizoen 2023/24 volgde op 25 oktober thuis tegen Lazio zijn debuut in de Champions League, waarin hij twee keer scoorde.[6]

Latest Posts

POpulair