Bridget Maasland toont haar lichaam: ‘Zo ziet een rijpe vrouw van 50 eruit’

Bridget Maasland, de Nederlandse presentatrice, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan naar een gezondere levensstijl. Na een signaal van boven besloot ze enkele maanden geleden om weer gezond te worden. Samen met haar zoon Mees begon ze aan een ‘fit-journey’, waarbij ze elke stap in de sportschool deelt met haar volgers op sociale media.

Trots op haar lichaam deelt Bridget regelmatig foto’s waarop ze haar ontblote lichaam laat zien, vooral om haar vorderingen te tonen en anderen te inspireren. Ze benadrukt haar drukke leven als bijna 50-jarige, alleenstaande moeder en professional, waarbij ze de uitdagingen van het plannen, gezonde voeding, en levensstijlveranderingen aanpakt.

Bekijk de foto’s op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair