‘STEEDS GROTERE GELDPROBLEMEN BIJ MAXIME MEILAND’

Maxime Meiland bevindt zich in een zware periode, en de nabije toekomst lijkt niet rooskleuriger te worden. Vorig jaar kocht ze samen met vriend Leroy een huis ter waarde van 2,3 miljoen euro, met een energielabel ‘G’, wat betekent dat het aanzienlijke stookkosten met zich meebrengt in een tijd van sterk stijgende energieprijzen. De maandelijkse hypotheeklasten van 14,000 euro werden haar te veel, en het huis werd te koop gezet voor hetzelfde bedrag. Echter, door de omvang van het huis zouden renovatie en isolatiekosten minstens 500.000 euro bedragen, mogelijk oplopend tot een miljoen. Ondertussen zijn er voldoende vergelijkbare huizen te vinden in dezelfde omgeving die beter geïsoleerd zijn, waardoor het lijkt alsof Maxime een verlies zal lijden. Kijk snel op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair