Justin en Pixee: Wij zijn het knapste stel op aarde!

Natuurlijk hebben we allemaal een andere opvatting van wat knap is en hoe belangrijk het is of iemand knap is. Er zijn mensen die uren voor de spiegel kunnen staan om zichzelf op te maken voordat ze boodschappen gaan doen. Mannen en vrouwen die wekelijks zo’n 5 keer naar de sportschool gaan om hun lichaam er goed uit te laten zien. Maar je hebt ook mensen die het wat extremer aanpakken, bijvoorbeeld met plastische chirurgie. Daarmee kun je er dus eigenlijk voor zorgen dat je eruit ziet zoals je wil, zonder er al teveel moeite voor te doen. Je kunt bijvoorbeeld een enorm gespierde borst laten implanteren zonder dat je 100 kilo kunt bankdrukken. Het gaat er natuurlijk om waar jij je prettig bij voelt. Maar het lijkt er vaak op dat mensen het belangrijker vinden wat andere van hun vinden. Zoals het knapste stel op aarde!

Het knapste stel op aarde? Justin en Pixee!
Bij vrouwen zien we dit wel vaker. Lippen, voorgevel, achterwerk, botox en nog veel meer kan tegenwoordig aangepast worden. Maar wist je dat je ook ribben kune laten verwijderen om een smallere middel te creëren. Of als man alle denkbare spieden laten implanteren zodat het lijkt alsof je iedere dag een de gewichten hangt. Niet dat er ook maar iemand denkt dat dit “echt” is, maar dat terzijde. Justin en Pixee vinden zichzelf in ieder geval het knapste stel ter wereld.

Latest Posts

POpulair