EMMA HEESTERS KOMT MET PIKANTE BADKAMER-SELFIE’S: “OEHLALA!”

Afgelopen weekend schitterde Emma Heesters in de betoverende Tsjechische hoofdstad Praag, waar ze voor een uitzinnig publiek van tienduizenden toeschouwers optrad in de indrukwekkende O2 Arena, ditmaal niet alleen maar naast het Italiaanse operagenie, Andrea Bocelli. De zangeres deelde haar overweldigende ervaring op haar Instagram-pagina met een stralende foto van het evenement, vergezeld van de tekst: “One of my biggest dreams came true tonight! 🌟❤️ Such an honour to sing together with Maestro @andreabocelliofficial.”

Het hoogtepunt van haar Praagse avontuur leek echter niet alleen op het podium te liggen, maar ook in de voorbereidingen. In een interview met AD onthulde Emma dat de aanloop naar het optreden haar enige slapeloze nachten had bezorgd. “Ik heb van de week heel slecht hierdoor geslapen. Omdat ik zoveel stress had om de Italiaanse nummers. Die moet ik natuurlijk uit mijn hoofd zingen,” deelde ze met een glimlach.

Op Instagram deelde Emma trots beelden van haar onvergetelijke optreden met Andrea Bocelli en gaf ze haar volgers een kijkje in haar weekend in Praag. Een bijzondere foto trok daarbij de aandacht: een badkamer-selfie waarop Emma een opvallend pikant pakje draagt. Deze spraakmakende afbeelding ging niet onopgemerkt voorbij aan haar bewonderaars, zowel nationaal als internationaal. Enthousiaste reacties stroomden binnen, waarbij een zekere Beimann-amar uitriep: “Waaauw.” Emma’s artistieke veelzijdigheid en stralende persoonlijkheid lijken haar publiek keer op keer te betoveren, zowel op het podium als op sociale media.

Latest Posts

POpulair