Weer wangedrag zoon Glennis Grace: ‘Slaat meisje op vakantie’

Anthony, de zoon van Glennis Grace die na de Jumbo-rel een agressietraining moest volgen van de rechter, heeft hier blijkbaar weinig van geleerd. Hij zou namelijk op Curacao een meisje in haar gezicht hebben geslagen.

Dit meldt in elk geval roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die het verhaal natuurlijk heeft van een van haar ‘spionnen’. Yvonne meldt: “Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat Anthony een meisje in haar gezicht heeft geslagen”. Volgens de spion was ‘Glenda’ daar ook en bevestigde de beveiliging dat het om haar zoon zou gaan.”

Het geslagen meisje is een ex-vriendinnetje van Anthony. “Ze hadden afgesproken om samen naar Cura(cao) te gaan, maar daarvoor ging het dus uit. Blijkbaar omdat hij haar al vaker had geslagen”, schrijft Yvonne Coldeweijer in een story op haar Instagram. Volgens Coldeweijer wilde Anthony zijn ex overhalen om samen tijd te spenderen op het eiland, maar dat wilde de meid niet en trok haar eigen plan. Hij werd daar stikjaloers om. De meid is single dus die deed gewoon haar ding. Toen hij hoorde dat zij met andere boys aan het dansen was, is hij dus geflipt en zou hij haar hebben geslagen.

“Het meisje was helemaal overstuur en in paniek en kon niet eens reageren. Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld” Wat precies de reden is dat hij het meisje heeft geslagen is dus niet echt bekend”, aldus Coldeweijer.

Latest Posts

POpulair