Luchtvaartmaatschappij gaat mensen wegen voordat ze aan boord gaan.

In een stap die zeker verdeelde meningen zal oproepen, is een Europese luchtvaartmaatschappij begonnen met het wegen van passagiers voordat ze aan boord van het vliegtuig gaan. Naar de luchthaven gaan is al stressvol genoeg voor velen van ons, van het passeren van de beveiliging tot het constant controleren of je paspoort nog in de zak zit waar je het hebt achtergelaten.

Als je dus besluit om in februari en april-mei van dit jaar met Finnair vanuit de Finse hoofdstad te vliegen, wees dan voorbereid op de mogelijkheid om te worden gewogen voordat je aan boord van het vliegtuig gaat.

De Finse luchtvaartmaatschappij zei dat het ‘meten’ van passagiers die vertrekken uit Helsinki op maandag is begonnen (5 februari). Vrijwillige reizigers worden nu in feite gewogen met hun handbagage om de luchtvaartmaatschappij te helpen het gewicht van het vliegtuig beter te schatten voordat het opstijgt.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair