Jutta Leerdam laat haar ware gezicht zien en volgers schrikken zich rot

Wat? Jutta zonder eyeliner?!

Jutta Leerdam is vannacht in een vliegtuig naar de Verenigde Staten gestapt, om daar haar vriend Jake Paul op te zoeken. De schaatster plaatste een video op TikTok waarin ze laat zien in het vliegtuig te zitten en hoe ze ontbijt met een vette hamburger. Maar wat haar volgers opvalt, is voornamelijk haar blotebillengezicht: “Wow, zo anders!”

Normaal gesproken trekt Leerdam haar eyeliner bijna door tot aan haar oren. Maar nu ze in het vliegtuig zit naar Jake Paul en net wakker wordt van een ‘dutje van vier uur lang’, heeft Jutta gekozen om haar gezicht onaangeraakt te laten. En dat valt haar volgers direct op. “Veel mooier en frisser, love it!”

Bekijk de beelden van Jutta op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair