Vegetariër in First Dates bestelt per ongeluk ham-gerecht: ‘Dit is zó lekker, wat is het?’

Waar vind je de ware liefde? Een manier is om mee te doen aan het programma First Dates, waarbij je tijdens een etentje elkaar beter leert kennen.

Wanneer je in dit programma aan een tafeltje komt te zitten, dan kan de spanning behoorlijk hoog oplopen. Een blind-date is op zichzelf natuurlijk al behoorlijk spannend, wanneer er allemaal camera’s op je gericht zijn wordt dat natuurlijk nog veel erger. Deze vegetarische jongen was nog niet helemaal zeker wat hij zou gaan eten, wel dat het een vegetarisch gerecht moet zijn natuurlijk. Maar wanneer je de namen op de menukaart niet kent, dan wordt het lastig. Deze jongen besloot mee te gaan met zijn date en bestelt ‘Le Dua’, dat is een gerecht met ham. Maar daar kwam hij iets te laat achter!
Bekijk de hilarische beelden op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair