MARK GAAT DAGELIJKS MET HOGE HAKKEN EN EEN ROKJE NAAR ZIJN WERK.

Mark Bryan, een 61-jarige ingenieur, doorbreekt genderstereotypen met zijn gedurfde keuzes in kleding. Als vader van drie kinderen en werkzaam als robotica-ingenieur, verdeelt Mark zijn tijd tussen zijn gezin en zijn baan. Hoewel hij misschien niet direct opvalt als een socialemediapersoonlijkheid, heeft Mark bijna 660.000 volgers verzameld op Instagram vanwege zijn opvallende outfits en afbeeldingen.

Zijn stijl omvat vaak pumps, laarzen en rokken. Mark verdedigt zijn kledingkeuzes door te stellen dat kleding geen geslacht zou moeten hebben. Hij draagt rokken boven jurken, zodat hij meer traditioneel ‘mannelijke’ tops kan dragen. Mark gelooft dat kleding diversiteit moet bieden en niet beperkt moet zijn tot traditionele genderrollen.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair