Johan Derksen wil Tom Egbers bij VI

Moet Wilfred Genee vrezen voor zijn baan?

Tom Egbers staat nu al geruime tijd op non-actief als presentator van NOS Sport, vanwege een netelige affaire die hij zeventien jaar geleden aanknoopte met een 26 jaar jongere stagiaire. Toen de romance stukliep zou hij zijn begonnen met haar te pesten en te intimideren. En nu zit hij al bijna een jaar werkloos op de bank.

Volgens RTL Boulevard wil de redactie van NOS Sport hem ook niet meer terug. Luuk Ikink zei aan de desk van RTL Boulevard: “Ik heb een aantal mensen gesproken die op de NOS-sportredactie werken en daar hebben ze eigenlijk helemaal niet zoveel zin in de terugkeer van Tom Egbers. Die NOS’ers zijn de cultuur waar Tom onderdeel van was zat. Heel veel mensen die daar werken hebben ook geklaagd over die oude garde en daar is nooit één klacht van opgeschreven, zeggen zij ook. Zij zouden eigenlijk wel balen, hoor je van veel kanten, als hij dan weer terug zou komen op die plek. Ze zeggen niet dat hij nooit meer mag werken, maar misschien gewoon niet meer op die vloer, want ze zijn gewoon de hele situatie die nu speelt, het feit dat het alleen maar gaat over die affaire en niet over al die andere klachten die zijn gedaan de afgelopen twintig jaar… Ze zijn het gewoon een beetje zat.”

Johan Derksen heeft, zoals gewoonlijk, een heel andere mening. Hij zei gisteravond in VI: “Als ik Tom was, dan zou ik, als ze hem nu nog willen voor die anderhalf jaar die hij moet tot zijn pensioen, zeggen: ‘Zoek het lekker uit zeg, ik ga lekker hier bij die gasten aan tafel zitten! Dan kan ik zeggen wat ik wil!’”

Latest Posts

POpulair