‘Wetenschappers ontdekken voor het eerst bewijs voor tijdreizen.’

De discussie over tijdreizen lijkt nooit weg te gaan, ongeacht hoe belachelijk sommige van de samenzweringstheorieën erover ook lijken.

Hoewel films als Back to the Future ons altijd een voorproefje hebben gegeven van hoe tijdreizen zou kunnen zijn, lijkt het erop dat wetenschappers voor het eerst daadwerkelijk bewijs van tijdreizen hebben ontdekt. Hoewel het nieuwste bewijs op microscopisch niveau kan zijn, heeft het nieuwe onderzoek uitgevoerd door Till Bohmer en Thomas Blochowicz veel optimisme gebracht voor de toekomst van tijdreizen.

Een nieuwe studie gepubliceerd in Nature Physics, getiteld ‘Time reversibility during the ageing of materials’, werd uitgevoerd door de twee onderzoekers aan de Technische Universiteit van Darmstadt in Duitsland.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair