VOORMALIG MCDONALD’S-MEDEWERKER: ‘WE GAVEN VEGETARIËRS GEWOON MCKROKET’

In een verrassende wending in de fastfoodwereld onthulde een voormalige McDonald’s-medewerker genaamd “Anne” tijdens een 3FM-radioshow een schokkend detail over de McDonald’s in Tiel. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en liet vegetarische klanten versteld staan. In september van het vorige jaar besloot de keten een vegetarische variant van hun bekende McKroket te introduceren, een stap die op het eerste gezicht positief leek voor de vegetarische gemeenschap. Echter, de werkelijkheid bleek anders te zijn.

Volgens “Anne” bleef de McDonald’s in Tiel na de introductie van de vegetarische McKroket stiekem de oude vleesversie verkopen, vermengd met de nieuwe vegetarische optie. Dit nieuws zorgde voor een golf van reacties, variërend van verbijstering tot humor, vooral op sociale media. Sommige klanten waren bezorgd over mogelijke allergische reacties, terwijl anderen de situatie met een knipoog benaderden.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair