Tuig met pitbulls mishandelt ouders in Zoetermeer

Op een doorsnee woensdagmiddag in Zoetermeer verandert een vredige wandeling langs de Benthuizerplas in een nachtmerrie voor een jong gezin. Twee loslopende honden – een grijze en een bruine Stafford – benaderen het gezin. De ouders zijn bezorgd om de veiligheid van hun kinderen en proberen de honden op afstand te houden. Een onschuldige poging om hun kinderen te beschermen wordt echter verkeerd geïnterpreteerd.

Een van de hondenbezitters ziet de actie van de vader, die zijn been uitsteekt om de hond weg te houden, aan voor een schop. Dit misverstand escaleert snel. De mannen vallen het gezin aan, waarbij ze de vader en moeder voor de ogen van hun jonge kinderen mishandelen. De dreigende woorden “Als je mijn hond schopt, maak ik je dood” maken de angstaanjagende ervaring compleet. Er is een kort filmpje gemaakt waarop het begin van de mishandeling is te zien

BEKIJK DE BEELDEN OP DE VOLGENDE PAGINA

Latest Posts

POpulair