TRANSGENDER MAN BEVALT VAN JONGETJE

Zowel Leo als Reese waren na de geboorte in goede gezondheid, zo schrijft het stel op Facebook. Reese en Chaplow vertelden CNN Leo “eet als een kampioen, slaapt goed en geeft ons veel knuffels. We hebben zoveel geluk dat we hem in ons leven hebben kunnen verwelkomen en kunnen niet wachten om te zien wie hij zal worden”, zeiden ze.

Als transgender man een baby dragen
Reese, die bij de geboorte het vrouwelijke geslacht kreeg toegewezen, plaatste in maart een video waarin hij zijn beslissing uitlegde om als transgender man een baby te dragen. “Ik vind het oké dat mijn lichaam een ​​trans-lichaam is”, zei hij. “Ik vind het prima om een ​​​​man te zijn die een baarmoeder heeft en de capaciteit en het vermogen heeft om een ​​​​baby te dragen.” Reese vertelde in juni aan CNN dat hij was gestopt met het innemen van testosteron ter voorbereiding op de zwangerschap.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair