Kijkers verbijsterd: Deelnemer Steenrijk, Straatarm gaat er tijdens de uitzending vandoor!

In het programma Steenrijk, Straatarm is gisteren iets voorgevallen dat nooit eerder is gebeurd. Tijdens de ‘verhuizing’ besloot Eugène van het rijke gezin er ineens mee te stoppen. Hij had op de valreep geen zin in een arm leventje en liet zijn vrouw alleen gaan.

In de aflevering van gisteren zaten de ‘steenrijke’ familie Eugène en Meta uit Laren. Zij zouden een week ruilen van woning en budget met de arme Petra en haar dochtertje Amber uit Borssele. Maar Eugène besluit er ineens vandoor te gaan.

Eugène uit Steenrijk, Straatarm, is de man achter rode Dirk-tas en de reclame ‘Bob jij, of Bob ik?’. Er lijkt niets aan de hand en hij lijkt eerst gewoon mee te gaan. Ineens zien we Meta als enige haar koffer pakken. Eugène is nergens te bekennen. Hij blijkt wel met zijn koffer te zijn weggegaan, maar niet naar de woning van het andere gezin. Volgens Meta was de overgang voor hem ‘een beetje te groot’.

Op social media is de beer los. Eugène krijgt de volle lading van kijkers over zijn actie. Mensen vinden dat hij zichzelf gigantisch voor lul heeft gezet. Op de volgende pagina kun je de video van de uitzending terugkijken!

Latest Posts

POpulair