Theo Maassen-mailtjes op straat, minnares boos op Johan Derksen

Voor de tweede week op rij staat Theo Maassen op de cover van Privé. Ditmaal komt het weekblad met privémailtjes van Theo én een minnares die boos is op Johan Derksen.

Theo Maassen is vollédig ten prooi gevallen aan de Privé van hoofdredacteur Evert Santegoeds, en het lijkt nog terecht ook. Volgens zijn vrouw Joyce heeft hij haar een gebroken neus geslagen en een ex-vriendin stelt dat hij haar een hoofdwond heeft bezorgd. Een oud-minnares van Theo, mevrouw Angela, heeft Privé veel bewijsstukken aangeleverd.

Deze Angela wil niet langer als een soort anonieme bron gezien worden en kiest er in de nieuwste Privé – die vanaf vandaag in de winkels ligt – voor om haar gezicht te tonen: er staat een grote foto van haar bij het nieuwste artikel over Theo. De headline? ‘Zo vecht Theo Maassen tegen ZICHZELF. Problemen met vrouwen, angsten en demonen.’
LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Latest Posts

POpulair