LLDL-kijkers woeden op Ricardo: “Vrouw hoort te koken, he!”

Aaaah ja… vroeger. Toen de man voor brood op de plank zorgde, en de vrouw zich met de kinderen en het huishouden bezighield. Maar inmiddels is er toch wel wat veranderd, en is er meer een gelijkwaardige rolverdeling, het is tenslotte 2024. Dit geldt echter niet voor een man die te zien is in de nieuwste aflevering van Lang Leve de Liefde, die zich nog in de jaren ’50 van de vorige eeuw waant, tot woede van veel LLDL-kijkers.

Deelnemer Ricardo en zijn date Fenna hebben een gesprekje over wie er die avond voor het eten moet zorgen, zo is te zien op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde. Fenna vindt dat een echte man kookt, maar daar wil Ricardo niks van weten. Volgens hem hoort een vrouw namelijk te koken en is Fenna dus die avond ‘de sjaak’. Wanneer zij vervolgens voorstelt om het dan samen te doen, reageert hij bot: “Ben je niet goed?” Daar voegt hij nog even dunnetjes aan toe: “Een vrouw moet ook voor het huishouden enzo…”

Kijkers hebben al snel genoeg gezien van de traditionele Ricardo, zo blijkt wel uit de vele honderden reacties dat het fragment krijgt. Zo schrijft ene Linda: “Hup meid , heel snel naar huis rennen , dit is echt zo’n ventje dat als hij thuis komt van zijn werk op het bankje wil zitten met biertje in zijn hand , wacht tot het eten klaar is, naar bed gaat en opstaat om te werken en ga zo maar door”, en Sandra: “Wauw die jongen leeft nog in t verleden en dat voor een jonge vent heel bijzonder. Ik denk dat als je t samen oppakt t nog best gezellig kan worden. Duidelijk geen match 😁” Mariëlle reageert met: “Ricardo we zitten nu in 2024 he word eens wakker jongen.en die meid moet rennen voor haar leven 🤪🤪🤪🤪“

Bekijk het fragment op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair