SYLVIE MEIS STOPT ZOEKTOCHT NAAR NIEUWE MILJONAIR EN GAAT VOORTAAN SINGLE DOOR HET LEVEN

Sylvie Meis, de blonde ex-voetbalvrouw/presentatrice van Duitse spelshows. Sylvie’s leven leek een glamour sprookje: luxe vakanties, exclusieve evenementen, en perfecte plaatjes op Instagram. Maar wat velen niet zagen, was Sylvie’s continue zoektocht naar een partner die haar luxueuze levensstijl kon evenaren. De geruchtenmolen draaide op volle toeren: Sylvie zou alleen oog hebben voor multimiljonairs, een vereiste die haar liefdesleven ingewikkeld maakte. Relaties met mannen als Wim Beelen en Niclas Castello liepen stuk, mede door verschillen in levensstijl. Sylvie leek gevangen in een wereld waarin de mening van de buitenwereld en de druk van perfectie haar liefdesleven dicteerden.

Lees verder op de volgende pagina

Latest Posts

POpulair