STEENRIJK STRAATARM-KIJKERS STOMVERBAASD OVER ARM GEZIN: “GEEN GELD, MAAR WEL 6 POEZEN”

Stelt je voor: een leven vol luxe opeens inruilen voor armoede. Dat deden Deborah en Mattheus die ruilden met Danny, een alleenstaande moeder met een zoon in het tv-progamma Steenrijk, Straatarm. De kijkers zijn echter stomverbaasd over het aantal katten dat het arme gezin heeft. Deborah en Mattheus zijn bekende influencers die leven in een wereld van glamour. Bekend van reality-tv, genieten ze van de schijnwerpers en een leven vol luxe, terwijl  alleenstaande moeder Danny gezondheidsproblemen heeft en in de schuldsanering zit.  Met een beperkt budget en verantwoordelijkheid voor haar tienerzoon, kan ze maar moeilijk rondkomen. Toch biedt ze onderdak aan zes katten, hetgeen tot zowel bewondering als verbazing leidt bij Steenrijk Straatarm-kijkers.
Lees verder op de volgende pagina

Latest Posts

POpulair