Ken jij deze geweldige televisieseries nog? Test je geheugen!

Weet je nog dat je uren voor de televisie zat, kijkend naar die onvergetelijke programma’s? De Nederlandse tv-wereld heeft ons iconen gegeven zoals Swiebertje en Pipo de Clown en Mamaloe En ja, hoe kon je nu de spannende avonturen van Bassie en Adriaan vergeten? Vroeger werden we ook altijd een stukje wijzer door de verhalen van Alfred J. Kwak en Meneer de Uil. Deze programma’s vormen de gouden oude tijd van onze tv-geschiedenis. Maar het bleef niet enkel bij de Nederlandse producties, ook Engelse series wisten ons te bekoren.

Deze Britse sitcom uit de zeventiger en tachtiger jaren liet ons meeleven met de gekke belevenissen van het personeel in een deftig warenhuis. Met hun grappige onderonsjes, bijzondere klanten en unieke collega’s gaven ze ons een humorvolle blik op hun dagelijkse besognes. De perikelen tussen de teamleden en hun klanten stonden steeds in het middelpunt van de belangstelling.

Meer op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair