Peter Bosz WOEST na afloop!

“Wieffer had al geel. En dit zou zijn tweede gele kaart en een strafschop voor ons zijn geweest. Dus ik kan me voorstellen dat de wedstrijd dan anders was gelopen. Dit was cruciaal vandaag”, zei Bosz na afloop op de persconferentie.

PSV-aanvaller Noa Lang werd in de tweede helft in het strafschopgebied door Wieffer onderuit geschopt, maar Higler wuifde het weg. Dat VAR Clay Ruperti de arbiter niet naar het scherm riep, zorgde voor woede bij PSV.

“Hij had als VAR de scheidsrechter moeten helpen. Wat me vooral verbaasde was de snelheid waarmee de beslissing genomen werd. Soms twee, drie of vier minuten moeten wachten. Nu werd de beslissing zó snel genomen.

“Dat had ook gekund bij deze beslissing, maar dan dan wel naar de andere kant. Ik ben benieuwd wat de arbitrage onderling tegen elkaar heeft gezegd, maar dat zullen we nooit te weten komen.”

Bosz hoorde na afloop dat de meningen over of het wel of geen strafschop verdeeld waren. “Houd toch op, man. Heb je het aan Jules de Corte gevraagd? Ik wil best de discussie met jullie aangaan, maar die win je niet”, zei een woedende Bosz.

Zie beelden woeste Peter Bosz op volgende pagina!

Latest Posts

POpulair