‘First Dates Ali’ legt uit waarom hij zijn date alles liet betalen, maar zet zichzelf nog erger voor schut

Je doet natuurlijk mee aan een datingprogramma zoals First Dates om eventueel de liefde van je leven te ontmoeten. Ali, een student met een tussenjaar, heeft het voor elkaar gekregen om door zijn deelname aan het programma ervoor te zorgen dat geen enkele chick met hem op date wil. En dat heeft er allemaal mee te maken dat op het moment dat de rekening kwam, Ali duidelijk maakte aan zijn date Aura dat zij de rekening moest gaan betalen. Hier nogmaals het fragment, de tekst gaat onder de video verder.

Als je zoiets doet op televisie dan ga je natuurlijk viraal, en dat ging Ali ook. Maar hij wilde wel zijn kant van het verhaal uitleggen en dat deed hij gisteren bij Defano Holwijn op Instagram. Alleen heeft Ali zichzelf alleen maar erger nog meer voor schut gezet…Hoor de reactie van Ali op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair