Classic: Karin Is Niet Tevreden Over Haar Nieuwe Huis – Uitstel van Executie

Het was de meest besproken aflevering van ‘Uitstel van Executie’ ooit, waarin Martijn Krabbé en zijn klusteam de bouwval van Karin (41) van top tot teen opknapten. Werkelijk het hele huis was aangepakt, met bloed zweet en tranen, tot in de puntjes. En dan reageert Karin anders dan de meeste deelnemers.

Na de scheiding van haar ex-man, die het huis zou gaan opknappen, blijft de 41-jarige Karin uit Rotterdam een paar jaar geleden in een bouwval achter. Niet ideaal om in te wonen, maar al helemaal niet als je het huis wilt verkopen. Dus schakelt ze Martijn Krabbé en z’n klusteam in om de boel eens flink aan te pakken. En dat gebeurt, met de nadruk op ‘flink’.

De hele mikmak wordt geschilderd, er komt een nieuwe badkamer, keuken, splinternieuwe meubels, vloeren, trapbekleding, noem het maar op. Het huis is klaar voor de verkoop, maar niet als het aan Karin ligt.

Waar de meeste deelnemers kreten van geluk slaken zodra ze hun nieuwe huis zien, valt er een ijzige stilte als Karin haar verbouwde woning betreedt. Als Martijn vraagt of ze er blij mee is, antwoordt ze: “Het is niet mijn smaak. Dat zeker niet.” Ze vindt de boel niet goed afgewerkt, er mist hier en daar een plank, en ze is behoorlijk teleurgesteld: “Ik weet even niet of ik er blij mee ben. Ik ben er zelfs bloedchagrijnig door.”
Bekijk de beelden op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair