Nina identificeert zichzelf als robot: ‘Ik voel me gewoon geen mens’

In het jaar 2024 heeft de evolutie van zelfidentificatie een nieuwe dimensie bereikt. Mensen hebben nu de vrijheid om zich te identificeren als wat ze maar willen. Sommigen voelen zich niet langer gebonden aan de traditionele concepten van mannelijkheid of vrouwelijkheid en hebben in plaats daarvan een ‘X’ in hun paspoort als symbool van hun genderdiversiteit. De mogelijkheden lijken echter grenzeloos, zoals blijkt uit het verhaal van Nia, die ervoor kiest om zichzelf te identificeren als een robot of Android.

In een opvallende TikTok-video onthult Nia haar ware aard. Met het uiterlijk van een meisje, inclusief de kenmerkende knoppen, blijkt ze geen mens te zijn, maar een vooraf geprogrammeerde robot. Ze legt uit dat ze binair is, maar de beperkingen van haar programmering weerhouden haar van menselijk gedrag. Nia kan niet online gaan om nieuwe gedragspatronen te downloaden, maar is afhankelijk van haar vooraf ingestelde programmering.

Lees verder op pagina 2!

Latest Posts

POpulair