‘Hélène Hendriks kan 2 miljoen euro per jaar verdienen bij SBS 6’

Hélène Hendriks kan door haar enorme succes 2 miljoen euro per jaar gaan verdienen bij SBS 6, verteld Victor Vlam.

Hélène Hendriks, het gezicht van De Oranjezomer en De Oranjewinter op SBS 6, bevindt zich momenteel in een onzekere positie wat betreft haar salaris. Volgens geruchten wordt ze zwaar onderbetaald door de zender, aangezien de contractonderhandelingen plaatsvonden vóór het immense succes van de genoemde programma’s. Patty Brard beweert dat Hendriks hierdoor tonnen per jaar misloopt.

Victor Vlam, een televisiedeskundige en kenner van VI (Voetbal Inside), stelt dat het om miljoenen gaat. Hij benadrukt dat het succes van De Oranjewinter cruciaal is voor John de Mol, de eigenaar van Talpa Network en daarmee van SBS 6. Victor vergelijkt het met een bedrijf dat afhankelijk is van één uitzonderlijk goede verkoper, in dit geval Johan Derksen. Als Derksen zou stoppen, kan het succes met Hélène Hendriks de zender aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Lees verder op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair