Bram Moszkowicz en Derksen over broertjes Tim Hofman: ‘Eikels’

Johan Derksen heeft een uitgesproken afkeer van het idee dat Tim Hofman de opvolger zou worden van Khalid Kasem in de talkshow Khalid & Sophie. Derksen beschrijft Hofman als een “verschrikkelijke jongen” en een “griezel van een gozer.” Hij verwoordt zijn afkeur met een duidelijke reactie: “Doe me een lol. Dat zullen we toch niet meemaken, hè? Die verschrikkelijke jongen, dat hij daar elke avond zit!” Derksen lijkt geen fan te zijn van Hofman als presentator in de genoemde talkshow.

Bij voorbaat moe en Zwaarmoedig
Angela de Jong vreest het ergste, reageert ze in Vandaag Inside. “Ik weet niet of jij vorige week onze vriend Tim Hofman hebt gezien bij Renze, maar die zat zó te glimmen toen Renze erover begon. Hij zei ook geen nee. Ik dacht: die vindt dat heel leuk.”

Het zou een ramp zijn, aldus Johan. “Ik word er bij voorbaat al moe en zwaarmoedig van. Ik vind dat zó’n vervelend jochie. En ik las vanochtend een stukje over zijn twee broertjes; dat zijn helemaal eikels zeg. Wat een klootzakken zijn dat! Droevig, droevig.”

Lees verder op de volgende pagina

Latest Posts

POpulair