Robbert van den Broeke doet nieuwe voorspellingen voor de komende weken!

Robbert van den Broeke werd op 7 mei 1980 geboren in Breda. Hij heeft een jongere en een oudere zus. Al op heel jonge leeftijd zag hij onverklaarbare dingen. Als gevolg daarvan kreeg hij last van fobieën en angst-syndromen.[1] Hij zegt al vanaf zijn derde geesten en wezens te zien.[2] Vanaf zijn dertiende jaar ontwikkelde hij zich onder begeleiding van een psycholoog op paranormaal en spiritueel gebied. Vanaf februari 1996 begon hij graancirkels met oplichtende bollen en lichtverschijnselen waar te nemen.[1] Met name zijn foto’s met mysterieuze verschijningen die spontaan in het beeld zouden zijn verschenen zonder in de fysieke wereld zichtbaar te zijn waren zeer controversieel. Hieronder waren beelden van overledenen, UFO’s en buitenaardsen.

Van den Broeke had tot aan de corona-crisis 13 jaar lang een bloeiende praktijk aan huis als paranormaal adviseur, spiritueel medium en toekomstvoorspeller. Hij zegt daarbij contact te maken met overledenen (spiritisme).[2] Hij beweert geesten te kunnen fotograferen. Vanaf maart 2012 publiceerde hij veel boodschappen via een eigen website, waaronder zeer veel foto’s en video’s, vooral als vermeend bewijs van de paranormale verschijnselen waarover hij bericht. Anno 2024 is Van den Broeke vooral actief op Facebook en Youtube.

Latest Posts

POpulair