Fittie tussen Sylvie Meis en Yvonne Coldeweijer: ‘Je staat voor aap!’

Yvonne zegt: “Wanneer je downdatet omdat je desperate bent en zelfs hij wil je niet. 😂”

Sylvie Meis (45) bevindt zich opnieuw in het pijnlijke schijnsel van een verbroken liefdesrelatie. Deze keer is het de sloopmiljonair Wim Beelen (48) die de stekker uit hun verbintenis heeft getrokken, en zo staat de bekende presentatrice weer alleen. Opmerkelijk genoeg lijkt het tegenwoordig een patroon te zijn dat Sylvie’s relaties een beperkte levensduur hebben, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat het misgaat.

Wim Beelen was echter niet bepaald het type waar Sylvie normaal gesproken op zou vallen. Ondanks zijn initiële vreemdheid transformeerde ze hem aanzienlijk, hoewel sommigen beweren dat het meer leek op een mislukte imitatie van koning Willem-Alexander. Yvonne Coldeweijer merkte op dat Sylvie aan het “downdaten” was, waarbij je iemand date die als minder sociaal gezien wordt dan jijzelf. In dit geval plaatste Wim zich duidelijk lager op de sociale ladder. Yvonne lijkt nu haar gelijk te halen, met een knipoog naar Sylvie’s situatie en een cynische lach.

Lees verder op pagina 2!

Latest Posts

POpulair