HET GAAT HÉÉL ERG SLECHT MET MAXIME MEILAND: ‘STOPT DEELNAME AAN CHATEAU MEILAND!’

Zwaar jaar voor Maxime!

Maxime Meiland heeft het erg zwaar met alle aandacht, omdat die de laatste tijd gevestigd is op de zaak tussen haar en haar vermeende verkrachter. In de biografie van Maxime staat beschreven dat ze op haar vijftiende door een leeftijdsgenootje is verkracht. Die man heeft nu aangifte gedaan van smaad en laster, waarna Maxime aangifte heeft gedaan van verkrachting.  Waarop die man weer aangifte heeft gedaan van valse beschuldiging. De geloofwaardigheid van Maxime maar ook Martien en Erica is niet wat het geweest is. Veel mensen denken dat het gezin doet alsof ze zo hysterisch zijn voor de camera. De geloofwaardigheid van Maxime ligt nog het meest op het hakblok. Een ingewijde geeft aan dat Maxime het zwaar heeft: “Ze komt nog weinig buiten en heeft vaak enorme huilbuien. Het gaat niet goed met haar, ze trekt zich de hele kwestie enorm aan. Toch heeft ze hoop op een goede afloop.”

Lees verder op de volgende pagina!

Latest Posts

POpulair